Webshop kosten

U wilt graag een webshop. Wat zijn de kosten?

Uw producten of diensten direct verkopen op uw website? Dan spreken we van een webshop. Via de webshop kunnen klanten gemakkelijk en eenvoudig afrekenen.

Bekijk rustig welke tarieven wij hanteren (Excl. BTW).

Webshop pakketten

Een webshop heeft u al vanaf €350,-. Dit is ons Starters pakket en geeft de klanten gemakkelijk de optie om uw product of  dienst direct te kopen via de webshop.

Wilt u een uitgebreidere webshop met een groter assortiment die we beter vindbaar maken op google? Dan kunt u kijken naar ons Premium pakket.

Aanvullend op de webshop helpen we u graag met de hosting, domeinnaam, onderhoud, teksten en logo’s.

Aanvullende mogelijkheden

Een webshop heeft meer nodig dan een leuk ontwerp. Hosting, onderhoud en inhoud spelen hier een grote rol. Als u zelf de hosting wilt doen raden wij Siteground aan. Het is een betrouwbaar en snel platform voor WordPress websites.

Wilt u toch liever de hosting uitbestede zodat u meer tijd overhoudt met ondernemen? Dan helpen we u daar graag bij.  Bekijk onze tarieven en voordelen: 

Vragen?

Vragen over onze pakketten, aanvullende mogelijkheden of iets anders? Stuur ons direct een bericht via onze contact pagina of Whatsapp

By Bozak website logo paars

Logo kosten

U wilt graag een logo. Wat zijn de kosten? Een professioneel logo is het beeldmerk van uw bedrijf. De opties voor logo’s zijn erg breed

Ideeën illustratie man

Website kosten

U wilt graag een website. Wat zijn de kosten? Een professionele website is maatwerk en voor ieder bedrijf anders. Om te bepalen wat de website

safe privacy policy Illustratie

Privacy Policy

Bybozak.nl, gevestigd aan J.van.zantenstraat 36, 4194 RK, Meteren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. CONTACTGEGEVENS Rick Bryl is de

Algemene voorwaarden Illustratie

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden – By Bozak   Definities 1.1 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie By Bozak een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Stuur ons een bericht